Περισσότερα απορριμματοφόρα βγήκαν σήμερα στη Λάρισα

Αυξήθηκε σήμερα το προσωπικό ασφαλείας στο δήμο Λάρισας και ενισχύθηκε με 7 επιπλέον απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών, προκειμένου να μην οξυνθούν θέματα που συνδέονται με τη δημόσια υγεία.

Παράλληλα σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως στη 1 το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη γνωστοποίηση της απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεων, συνεδρίασε χθες το βράδυ, η   Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων, υπό την προεδρία του Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Είναι φανερό πια ότι η συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό,  τις βελτιωτικές αλλαγές της νομοθετικής ρύθμισης και την ψήφισή της από την Βουλή, είναι άστοχη και υπερβολική.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Το καλό της πόλης, η υγεία των δημοτών σε συνθήκες καύσωνα επιβάλλουν απ΄ όλους αίσθημα ευθύνης, χωρίς μικροπολιτικά και  επικοινωνιακά  παιγνίδια. Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία και να υπερασπιστεί το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου να αναλάβουν και τις δικές τους ευθύνες απέναντι στους συμπολίτες μας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας