Στην εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου ο δήμαρχος Τεμπών

Στο Συκούριο και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Συκουρίου το Σάββατο το βράδυ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι ο σύλλογος πραγματοποιεί την ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση «Θερινά Δρώμενα».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος δήλωσε : «Συγχαρητήρια στον σύλλογο, στο ΔΣ του συλλόγου που αποτελείται απο νέα παιδιά, στα χορευτικά, στο χοροδιδάσκαλο που κάνει πάρα πολύ καλη δουλειά.

Ο Δήμος Τεμπών μέσα απο τον οργανισμό του τον ΔΟΠΑΠΕΠ στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας με σκοπό την προβολή αυτής, παρά τα μειωμένα οικονομικά του, και ιδιαιτέρως όταν οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από έναν δραστήριο και σημαντικό Σύλλογο, όπως είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Γεώργιος Λαδόπουλος, όπου και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Μανώλης, Ιωάννης Αργυρίου, Χρήστος Τσάτσαρης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Χρήστος Κακαγιάννης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο προεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, πρόεδροι οργανισμών, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Στην εκδήλωση χόρεψαν τα χορευτικά Συκουρίου και Αγιάς (Μιλτιάδης Δάλλας).

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας