Η ισχύς εν τη ενώσει

Καλημέρα και καλή μας αρχή.

Μετά από αρκετή προσπάθεια χρόνο και χρήμα το site μας είναι στον αέρα και ευελπιστούμε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Λαρισαίων.

Από αυτή την στήλη θα τα λέμε για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης και θα γράφουμε την άποψή μας.

Φυσικά θα μπορείτε και εσείς με τα μηνύματά σας να μας δίνεται την κατεύθυνση για το ποιο θέμα θα ασχοληθούμε.

Πάμε λοιπόν με την ευχή η νέα αγωνιστική σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες να έχει επιτυχίες.

Αναμφισβήτητα η Λάρισα έχει την μεγάλη χαρά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να έχει εκπροσώπους στις επαγγελματικές κατηγορίες και τους φιλάθλους να μπορούν να παρακολουθήσουν πλούσιο θέαμα.

Στο ποδόσφαιρο η παραμονή της ΑΕΛ στη Σούπερ λίγκα και η άνοδος του Απόλλωνα στην Φούτμπολ λιγκ δίνει την μοναδική ευκαιρία να εκτοξευτεί το ποδόσφαιρο στην πόλη μας και να μπούνε οι βάσεις για μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Με τις δύο ομάδες να συνεργάζονται αρμονικά και η μία να βοηθά την άλλη σε όλα τα επίπεδα φτιάχνουν ένα ισχυρό δίπολο που δεν υπάρχει στη χώρα.

Στο μπάσκετ η επιστροφή του ΓΣΛ στην Α1 κατηγορία μέσω του Φάρου δίνει ξανά στην πόλη αυτό που της έλειπε χρόνια. Την ευκαιρία ο κόσμος να επιστρέψει στο κλειστό της Νεάπολης και να παρακολουθήσει σπουδαίες αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου.

Επίσης η ΑΕΛ που θα συμμετέχει στην Α2 μπορεί να λειτουργήσει όπως και ο Απόλλωνας στο ποδόσφαιρο και γιατί όχι να αποτελέσει το πολύτιμο κομμάτι των «πράσινων» στα σαλόνια του επαγγελματικού μπάσκετ.

Η επιτυχία στο εγχείρημα που γίνεται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ εξαρτάται από έναν και μόνο παράγοντα.

Από τις διοικήσεις, την φιλοσοφία που θα έχουν και την αρμονική συνεργασία με τις ομάδες που βρίσκονται σε παρακάτω κατηγορία.

Αν δεν υπάρχει υπεροψία και όλα λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό όλων τότε να είστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε μεγάλες αθλητικές στιγμές.

Γιατί ο φίλαθλος κόσμος θα αγκαλιάσει όλες τις προσπάθειες των ομάδων, καθώς ξέρει να εκτιμά και να στηρίζει.

Είναι λοιπόν η χρόνια ορόσημο για το μέλλον του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ της πόλης μας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας