Ημερίδα της ΑΕΛ: Τρέφομαι σωστά για να αθλούμαι σωστά

H Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΩΣΤΑ.
Η εκδήλωση που αφορά, κυρίως, αθλητές νεαρής ηλικίας θα γίνει την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ρούζβελτ 57) στις 7 το απόγευμα. Ομιλήτρια θα είναι η Μαρία Σταυράκη, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος (Μaster Practitioner Eating Disorders and Obesity) της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Η ομιλία της Μαρίας Σταυράκη με τίτλο “Διατροφικές συστάσεις για παιδιά και εφήβους στον αθλητισμό” θα έχει σαν κύριο θέμα τη σωστή διατροφή στην άθληση των παιδιών και των εφήβων η οποία έχει καθοριστική σημασία καθώς επηρεάζει όχι μόνο τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και τη σωστή και αρμονική τους ανάπτυξη.
Η γνωστή Διαιτολόγος- Διατροφολόγος έχει άριστη γνώση του συγκεκριμένου αντικειμένου από την ενασχόληση της με την Γυναικεία ομάδα ενώ υπήρξε ομιλήτρια σε αντίστοιχη εκδήλωση της (τότε) ΠΑΕ ΑΕΛπου είχε διοργανώσει ο Κρίς Κόουλμαν του οποίου υπήρξε και για κάποιο διάστημα συνεργάτης και αναμένεται να βοηθήσει προπονητές(κυρίως τμημάτων υποδομών), αθλητές και αθλήτριες αλλά και γονείς νεαρών αθλητών.
Η εκδήλωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα μια και μετά το τέλος της ομιλίας της η Μαρία Σταυράκη θα απαντήσει σε ερωτήματα των παρευρισκομένων και θα συζητήσει μαζί τους.
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και καλούνται οι αθλητές και προπονητές όλων των αθλημάτων και όλων των Συλλόγων της πόλης.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας